אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/08/2010 | 18:10 | מאת: רוית

בני ינק עד גיל 7 חודשים כשניסינו לעבור למטרנה היה מקיא עשינו לו טסטים על העור שהראו אלרגיה קלה עכשיו בגיל שנה וארבעה חודשים עשינו בדיקת דם והתוצאה היתה: Class 0 ve 0.18 הרופאה אמרה שאין אלרגיה ואפשר לתת מוצרי חלב. האם האלרגיה עברה? האם צריך לחשוף אותו בהדרגה? בתודה

כן , קרוב לודאי אין לו רגישות חלבון חלב פרה. מומלץ לחשוף בהדרגה להתחיל מגבינות צהובות אחר כך גבינות לבנות, יוגורטים ורק בסוף חלב ניגר בבקבוק. אין צורך בהשגחה רפואית

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה