יציאות מרובות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

12/08/2010 | 23:10 | מאת: מורד

שלום רב אנחנו מודים לכבוד הרופא דר. איאס קאסם לתשובה שקיבלנו בתאריך 11/8/10 ,ואכן לשמחתנו המחלה של היציאות המרובות עברה לבד. אבל מצד שני לבת שלנו יש ריח רע ומסריח מאוד מהפה שאי אפשר לסבול אותו,אשר אפשר להריח ממרחק ,וזה מצב לא נרמלי שלא היה קודם,לכן אנא מכם לייעץ לנו מה לעשות במצב הזה ?

ריח רע בדרך כלל נובע מבעיית חניכיים. אינני יודעת בדיוק בת כמה הילדה , והאם זה קשור למחלת השלשולים וחלף או שמא כדאי להבדק אצל רופא שיניים בשאלת דלקת חניכיים אשר גוררת ריבוי חיידקים הגורמים לריח.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה