מה קרה?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

12/08/2010 | 21:57 | מאת: גל

שלום, ביומיים האחרונים התינוק שלי פולט בזמן הגרפס. אני עוצרת אותו באמצע הבקבוק לגרפס (אוכל עם הפסקה). הוא בן 6 שבועות וזה לא היה עד עכשיו. בנוסף בזמן הפליטה יש לו נזלת. האם יש קשר בין התופעות ומה מומלץ לעשות לפליטה ולנזלת?

גיל 6 שבועות הינו גיל בו מתמתחת תופעת הרפלוקס וזה אופייני , יש לוודא שהארוחות שהוא מקבל אינן גדולות מדי , פליטה לאחר גרפס תוך עליה תקינה במשקל איננה מהווה בעיה. הנזלת הינה בדרך כלל גרוי רירית האף מחדירת תוכן קיבתי בעת הפליטה אשר מתרחשת גם באף. אם תינוקך עולה היטב במשקל בטיפת חלב אין צורך בברור נוסף כעת

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה