נפילה ותינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

11/08/2010 | 20:59 | מאת: גלי

שלום , רציתי בבקשה לשאול - לפני כ10 ימים התינוק שלי בן החצי שנה נפל בטעות מהעגלה (הוא היה קשור ובכל זאת החליק ..). עוד באותו היום היינו אצל הרופא אשר בדק את ראשו ואמר לי שהכל בסדר , אין לי מה לדאוג - הילד לא הקיא, התנהג כרגיל ורק ביקש שאשמור אותו 48 שעות. מאז כאמור עברו 10 ימים - הכל בסדר, הוא באמת מתנהג כרגיל (ישן, אוכל, מחייף) - רק שאני לא מצליחה להספיק לדאוג.. איך יודעים ש"בתוך הראש" באמת הכל בסדר וחס וחלילה לא נוצר נזק?? האם "כדאי" לקחת אותו לרופא?? אני כל הזמן ממשמשת לו את הראש ומחפשת בליטות מרוב חשש...ולא יודעת להבדיל בין מבנה תקין של הראש לנפיחות.. מה לעשות??

אין כל משמעות לחבלת רא לאחר 10 ימים, אילו היתה משמעותית היו סימנים נוירולוגיים כפי שציינת - הקאות וישנוניות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה