בדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

11/08/2010 | 16:19 | מאת: גלית

שלום, הבת שלי בת שנה ושבעה חודשים, ללא בעיות בריאותיות מיוחדות, תודה לאל. הגובה והמשקל תקינים. מאחר וטיפה יש לה ציצי הפנו אותי לבדיקות דם ולאנדוקרינולוגית. לרופאת האנדו יש תור רק באוקטובר. בדיקות הדם להורמונים התקבלו והן תקינות חוץ משתיים: SHBG = 118 כשהמקסימום הוא 85 FREE ANDROGEN INDEX = 0 כשהמינימום הוא 0.1 מה המשמעות של תוצאות חריגות אלו? והאם יש צורך בבדיקות נוספות? לתשובתך אודה, תודה רבה, גלית

לצורך הערכה יש לראות את כלל הבדיקות האנדוקריניות , באופן גס הבדיקות הנ"ל נראות בגבול הנורמה. יש לגשת עם כלל הברור שנעשה לאנדוקרינולוג.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה