תזונה לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/08/2010 | 08:58 | מאת: מיכל

בני בן 3 חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לישון לילה שלם . (כ- 12 שעות ). במהלך היום הוא אוכל סימילק בערך 4 ארוחות של 180 מ"ל. האם זה בסדר? האם הכמות מספיקה? אני קצת בלחץ שאולי זה לא מספיק ואז תהיה פגיעה כלשהי בהתפתחות. האם יכול להיווצר מצב כזה? האם זה הגיוני לישון בלילה הרבה שעות בגיל הזה?

לרוב ילדים מתעוררים בלילה לאכול אך הוא אוכל כמות מספיק טובה למשקלו ועובדה עולה במשקל במידה והילד מתנהג רגיל וחיוני ואוכל טוב - לא לדאוג משינה כל הלילה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה