מחזור לנערה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/08/2010 | 10:15 | מאת: רונה

שלום רב, בתי בת ה 11 שנים ו 9 חודשים קיבלה לראשונה מחזור לפני 21 יום. האם נורמלי בגיל זה לקבל מחזור פעם שנייה בהפרש של 21 יום? האם היא זקוקה לבירור? היא מתלוננת על הפרשות שדומות לחלבון של ביצה מהנרתיק. האם זה אופייני גם לנערות? אני מכירה את התופעה של הפרשות דמויות חלבון מעצמי בסמוך למועד הביוץ אבל האם זה נורמלי לנערה בגילה?

מחזור יכול להתחיל בגיל של הבת שלך וד"כ בחודשים הראשונים איננו סדיר צריך לעקוב אם מקבלת יותר מדי צחזורים בהפרשי זמן קצרים או בכמות גדולה של דם ואז יש צורך לגשת לגניקולוג

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה