יציאות מרובות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/08/2010 | 10:22 | מאת: מורן

שלום הבת שלי בת 4.5 שנים,היה לה יציאות פעם אחת בכל יום או יומיים, אבל מזה 10 ימים פתאום יש לה 4-5 יציאות במהלך היום, ולפני כל יציאה יש לה כאבי בטן קלים שחולפים אחרי היציאה. יש לציין שהצואה במרקם רך ולפעמים בצורת פירורים בצבע אפור ,וזה ממש מטריד כי עוד כמה ימים היא הולכת לבית הספר.השאלה שלי למה פתאום יש השינוי הזה ביציאות ?!ומה אני צריך לעשות ?

לפי התיאור נראה שהבת חולה בדלקת מיעיים לרוב התופעה חולפת לבד במידה וממשיכה יש מקום לקחת תרביות צואה

12/08/2010 | 22:44 | מאת: מורד

שלום אני מודה לכבוד הרופא דר. איאס קאסם על התשובה מתאריך 11/8/10 ,לשמחתנו המחלה עברה לבד והיציאות של הבת שלנו חזרו למצב הטבעי .אבל מצד שני יש לה ריח מאוד רע ומסריח מהפה בכל שעות היום ובמיוחד בשעות הבוקר שאי אפשר לסבול אותו,והתופעה הזאת הופיעה רק עם מחלת היציאות המרובות ,לכן אנא מכם לייעץ לנו מה עלינו לעשות בסיטואציה הזאת . והמון תודות לצוות הרפואי.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה