תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/08/2010 | 00:46 | מאת: שרון

שלום הבת שלי בת 11 חודשים סובלת כל שבועיים מדלקת אוזניים והיתקררות הכנסנו אותה למשפחתון לפני חודשיים היא התחילה אנטיביוטיקה לפני 4 ימים ומאז יש לה פריחה בגוף והיא ממש חלשה אין לה כח לעשות כלום היא כל הזמן רוצה להשים אליי ראש או לישון האם זה יכול להיות תופעת לוואי של האנטיביוטיקה וככה הילדה חלשה מה אליי לעשות הדלקות אוזניים כל שבועיים חוזרות

נראה כי מדובר במחלות וירליות חוזרות המאפיינות תחילת מעון. העייפות נובעת מהמחלות עצמן ולא מעצמם הטיפול האנטיביוטי. יש צורך להתעייץ עם רופא אא"ג בנושא האם באמת מדובר בדלקות חיידקיות המחייבות טיפולים אנטיביוטיים חורים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה