בחילות בבוקר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/07/2010 | 11:26 | מאת: הילה

ד"ר שלום רב, בתי בת 13 וחצי בריאה בד"כ אני מציינת שהיא בשומרי משקל וירדה 15 קילו בשנתיים. היא לא אוכלת ארוחת בוקר, וצהרים בקושי רק ארוחת ערב טובה. לפני כשלושה שבועות החלו לה בחילות בבוקר נוראיות ללא חום. עשינו בדיקות דם והבדיקות יצאו תקינות. יש לנו טור לבדיקת עיניים שטרם הלכנו מאחר והטור לספטמבר. אני רוצה לציין שבמשך היום הבחילות עוברות ומידי פעם יש לה גם כאבי ראש שבאים וחולפים. מה לעשות. בברכה הילה

התזונה שלה איננה מאוזנת ובהחלט היה כדאי לחלק את הארוחות במהלך היום, יתכן ויש קשר להפרשות אינסולין לאחר הארוחה הגודלה בערב ולאור זאת נפילות סוכר בבוקר ומכאן הבחילה וכאבי הראש, כמו כן בדיקת קרקעיות עיניים בהחלט מומלצת. לא הייתי דואגת אך בהחלט ממליצה על יעוץ תזונתי מסודר יותר.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה