פירות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/07/2010 | 23:02 | מאת: ענת

שלום, בני בן 9 וחצי חודשים. עד כה הוא בקושי אכל פירות: אולי בננה וחצי לשבוע ומיץ תפוזים לעיתים נדירות. האם זה יכול לפגוע בהתפתחות שלו? תודה, ענת

פירות בטעימות מומלצים מגיל 4 חודשים ובמהשך כחלק מלא מהכלכלה.במידה וילדתך נחשפת לפירות כלומר ניתן להעריך אלרגיה והניזונה מתחליפי חלב מועשרים בויטמנינים ומינרליים אין מקום לחשש מפגיעה בגדילה , מומלץ להמשיך לחשוף אותה לפרות וטעמים.

18/07/2010 | 11:10 | מאת: ענת

בני אינו מקבל תחליף חלב אלא יונק (במקביל לאוכל כמובן). אני מניחה שזה שווה ערך לתחליפי חלב מועשרים בויטמינים ומינרלים?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה