הקאות חוזרות - בת 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/07/2010 | 16:19 | מאת: טל

שלום רב, בתי בת ה-5 מקיאה מזה כשבוע ימים. בממוצע 5 פעמים ביום. חוץ מזה מתפתלת מכאבי בטן. ללא חום, ללא שלשולים אבל סבל גדול. התיאבון שלה ירוד והיא בקושי מצליחה להחזיק טיפה מים בבטן אז ניגשנו לביה"ח מחשש להתייבשות. שם בוצעו לה כל הבדיקות (US בטן, בדיקת דם, שתן ורופאים רבים כמובן) ולא נמצא לה שום דבר. אחרי לילה שקט שבילינו שם, הוחלט לשחרר אותנו הביתה. מצבה של בתי לא טוב. היום היא הקיאה כבר פעמיים והיא כולה מותשת. האם יש לכם איזה רעיון מה זה יכול להיות? האם לבקש בדיקה נוספת??

כן , בהחלט יתכן והתפתחו דברים למרות הלילה השקט, אם עדיין מקיאה ואין יציאות יש בצע בדיקה חוזרת בדחיפות בשאלת חסימת מעי.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה