M.R.I מוח לתינוקת בת 7 חודשים !!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/06/2010 | 15:10 | מאת: ליבנת

שלום, בתי בת 7 חודשים אובחנה כהיפוטונית, היינו באיבחון במכון להתפתחות הילד באסף הרופא, הרופא המליץ לעשות M.R.I מוח בהרדמה כללית, בכדי לשלוש התערבות של מערכת העצבים בעלי ואני מאוד חוששים ומפחדים מהבדיקה בגלל ההרדמה. מבקשת את המלצתכם מה לעשות ומה יכול לקרות עם ההרדמה ועוד שאלה בבקשה במה יכול לגרום לילדה אם כן יש התערבות של מערכת העצבים???? הרופא לא רצה לענות לנו מה יקרה במידה ויש משהו במערכת העצבים תודה רבה

כדי לקבל תוצא טובה צריך שילד יהי רגוע מאוד ולא יזוז לכן צריך הרדמה כעקרון אין ברירה ויש צורך בהרדמה שבד"כ ללא בעיות או סיבוכים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה