איך נותנים Creon לתינוק ?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/12/2008 | 12:53 | מאת: אבאלה

ביתי בת השנה עברה ניתוח לסגירת סטומה לפני כשבועיים. בשיחרור הרופא רשם לה לקחת creon 5000 3 פעמים ביום למשך שבועיים. ניתן להשיג את התרופה במינון של 10000 בלבד, וזה אומר לתת לה חצי כדור בכל פעם. הכדור מכיל גרגרים, שלא עוברים בפיטמה של בקבוק,ניסינו באמצעות מזרק להזליף לה לפה וזה לא עולה יפה , הילדה כמעט מקיאה מהזרם הקטן לפה. יש איזו שהיא דרך אחרת לתת את התרופה ?

מהתנסות בעבר - ניתן לפורר בכפית ולתת עם מחית כלשהי. אבדוק שוב במרפאת CF שלנו שם יש נסיון רב בשימוש בקראון

10/12/2008 | 07:23 | מאת: אבאלה

תודה רבה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה