כאבי בטן ,בחילות והקאות לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

31/05/2010 | 22:59 | מאת: נטלי

שלום ,יש לי ילדה בת 3 שסובלת מזה שבוע וחצי מכאבי בטן עזים !! שמופיעים לסירוגין יחד עם בחילות והקאות, כאבי הבטן וההקאות מופיעים לרוב בלילות והיא מקיאה בערך פעם ביום, יש לציין כי אין לה חום , אבל היא חסרת תיאבון. היא הייתה אצל הרופאה פעמיים ,עשתה בדיקות דם,וצואה -טרם הגיעו תשובות , אבל התסמינים שציינתי ממשיכים להופיע. עוד דבר שרציתי לציין -השתדלתי מאד שלא לתת לה מוצרי חלב, בהנחה שזה ייקל עליה, אבל אני כבר לא זוכרת אם בימים שהיא כן קיבלה מעדן היא הקיאה יותר, אז השאלה הראשונה שלי אם יכול להיות שבגיל כזה ילדים מפתחים אלרגיה למוצרי חלב? ואם לא, מה זה עוד יכול להיות ? ? ?

סבירות מאוד גבוהה שמדובר בדלקת מעיים ועם הזמן התופעה תחלוף אם כי צריך בדיקה מדי פעם לוודא שלא התפתחו סימנים חדשים לכוון מחלה אחרת לגבי מוצרי חלב אין עדות שהפסקת מוצרי חלב מקילה התופעות כמו כן סבירות קטנה מאוד שפתחה אלרגיה לחלב בגיל הזה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה