כאבי בטן חזקים-ילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/05/2010 | 22:32 | מאת: מרה

בני בן 4 סובל מכאבי בטן קשים יותר משבוע ימים.ללא שלשול וחום.בבית חולים (מיון)נאמר לנו שכנראה מדובר ב"מזינטיריק לימפדיניטיס",בעקבות וירוס.ללא אישפוז.הכאבים ממשיכים במיוחד בערב ובלילה ובני סובל(משככי כאב רגילים לא מאוד עוזרים גם לא פפאורין).כמה זמן הסימפטומים האקוטים ממשיכים, ומה ניתן לעשות כדי לברר את סיבת הכאבים?

הכאבי יכולים להמשך עד שבוע ימים אך בשל המשך הכאבים צריך להבדק שוב ולראות אם לא התפתחו סימנים למחלה אחלרת

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה