פריחה בטוסיק של תינוק בגיל שנה. אני אובדת עצות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/02/2017 | 18:41 | מאת: חלי

שלום, אשמח להתייעץ בנוגע לטיפול בעור מאוד רגיש של תינוק בן שנה שמפתח פריחה אדמומית חזקה מאוד עם נטיה לפצעים באיזורי המפשעות ובין הטוסיקים. משחות רגילות לטוסיק לא פותרות את המצב לטווח ארוך אלא במקרה הטוב גורמות להקלה שלאחריה התופעה חוזרת. תודה

שלום פריחה באיזור העכוז שלא מטיבה עם טיפול רגיל יכולה להיגרם מסיבות רבות כגון- פטרייה, אלרגיה, גירוי, מחלות מערכתיות ומחייבת בדיקת רופא עור. לא ניתן לייעץ בלי לראות את סוג הפריחה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה