חום במשך שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/05/2010 | 15:47 | מאת: לאה

שלום הייתי שמחה אם תוכלו לענות לי במהירות , אני ממש מודאגת יש לי ילד בן שלוש וחצי, סובל מאסטמה , יש לו כבר שבוע חום38.4 38.9 בימים הראשונים לא היה כלום מלבד קצת נזלת לפני יומיים הילד הקיא בבוקר כל מה שאכל , אבל ההקאות פסקו לקראת הערב והוא אכל כרגיל אבל החום נמשך , היום היינו במיון ילדים לאחר הפנייה של הרופא המטפל שנתן אנטיביוטיקה איזניל וגם היא לא עזרה - במיון אומרים שבדיקות הדם תקינת וגם צילום החזה שעשו - אשמח לקבל חוות דעת שלכם תודה

לאה, שלום. במידה שס.ד תקינה וצילום חזה תקין אין מה לדאוג, קרוב לוודאיי מובר במחלה נגיפית, אך יש צורך להמשיך מעקב רופא ילדים צמוד.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה