תינוקת בת שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/05/2010 | 09:46 | מאת: ריטה

הייתי בביקורת ראשונה אצל רופאת ילדים , ובבדיקה של אבר המין של התינוקת היא אמרה שהפתח קטן ואמרה למרוח לתינוקת את המשחה OESTRIOL . באותו רגע לא הבנתי במה מדובר ומהי התרופה. לאחר שקראתי על המשחה אני מאוד חוששת מהתרופה. האם זה חובה? הרופאה אמרה שכדאי למרוח את המשחה כדי שלא יהיו לה בעיות כשתגדל, אבל נראה לא לא נכון לתת לה הורמונים בגיל 0.

ריטה שלום. OVESTIN משחה בטוחה, אין תופאות לוואי או תופאות סיסטמיות. טיפול הוא פעם ביום במשך שבוע בערב לפני שינה. יש מקום לטפל בהדבקות של שפתיים. תופעה הנ"ל מעלה סיכון לזיהום בדרכי השתן.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה