יציאות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

06/12/2008 | 21:42 | מאת: YOFI

בני בן 8 חודשים. כבר 3 ימים יש לויציאות דומה לגלילי עזים, הוא מתאמץ הרבה אולי יש לו חסימה, היום יצאה לו גילי קשור בשער, ניראה שיש לו עוד במעי שערה אחד מבצבצת מהטוסיק אך לא יוצאת. האם זה דורש טיפור לרפואי או לחקות עד שיצא הכל באצמו?

יצאות דמויות גלילי עיזים הינן תקינות לחלוטין בגיל זה , כלל אינן מחשידות על חסימה . כמו כן השערה הכרוכה אינה סיבה לכאב או חסימה . במידה והילד איננו מקיא וממשיך עם יציאות סדירות אין מקום לדאגה - לעומת זאת במידה ומופיעות הקאות , אי שקט ניכר , העדר יציאות - אזי יש להבדק.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה