חיסונים לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/04/2013 | 07:01 | מאת: מיה

חברתי ואני נמצאות בארה"ב כבר מס' חודשים ואנו רוצות ללכת לטייל לדרו"א לכחודש וחצי, בעיקר ארגנטינה קצת ברזיל וצ'ילה. 1)האם והיכן ניתן להתחסן בארה"ב? (מה עלות חיסונים?) הבנתי גם שהחיסונים שונים מאשר בארץ מבחינת סוג/מינון/תרכובת - האם זה משנה? 2) האם ניתן להתחסן בדרו"א? ובכלל מה היית ממליץ לעשות.

מצטער אך אינני מכיר מרפאות מטיילים בכל נקודה בעולם. החיסונים לא אמורים להיות שונים אם כי יתכנו שינויים קטנים. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים