חיסון נגד דלקת מוח יפנית לצפון הודו?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/08/2009 | 11:40 | מאת: א

שלום רב, אני ובעלי טסים לצפון הודו עוד פחות מחודש למשך חודש ושבוע, הלכנו להתחסן בשתי מרפאות מטיילים שונות, הוא קיבל המלצה לחיסון (ואת החיסון עצמו כמובן) נגד דלקת מוח יפנית ואני לא. האם צריך את החיסון לנסיעה כזו? תודה

ההבדל בגישות הוא בין בית שמאי לבית הילל החיסון ניתן לנוסעים לתקופות ארוכות בלבד ולא לאחרים. קבעו את ההבדל כי חישבו סטטיסטית את הפער בין תופעות לוואי של החיסון לעומת הסיכון לחלות במחלה יש המפרשים תקופה קצרה = תקופה של עד חודש, אתם בתפר ... אז לאיזו אסכולה אתם שייכים ? מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים ראשון לציון - עין הקורא 10 טל. 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים