חיסונים למרכז וצפון הודו, פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/07/2009 | 23:39 | מאת: הילה

שלום, אני טסה להודו בסוף אוגוסט פעם ראשונה. הייתי בדרום אמריקה לפני 3 שנים במשך 9 חודשים ועשיתי את הכל החיסונים הדרושים. מה אני צריכה להשלים להודו וכמה זמן לפני הטיסה?

בידקי שהשלמת את חיסוני הצהבת (2 ל 2 , 3 ל B) , שלא עברו 3 שנים מאז חיסון כנגד הטיפוס והשלימי חיסון כנגד פוליו. בשאלה של קדחת מח יפאנית צריך לברר לכמה זמן את טסה... בקיצור- אינטרנט זה נחמד אבל הכי טוב להכנס למרפאת מטיילים באזור מגוריך חיסונים והדרכה למטיילים | מרפאת מטיילים ראשון לציון, עין הקורא 10 טל. 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים