כדורי מלרון- הוראות שימוש

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

19/09/2011 | 12:14 | מאת: נעמה

שלום ד"ר, בקרוב אצא לטיול בדרום אפריקה (כ-12 יום) כאשר 7 ימים מתוכם- אני אהיה באזורים של סכנת מלריה. אני ובן זוגי בשני קופ"ח שונות ושנינו התבקשנו לרכוש את המלרון אך הוראות הטיפול היו שונות:הרופא שלי רשם לי לקחת כדור ליום,יום לפני כניסה למקום הנגוע, כל יום במהלך השהייה ויום אחד לאחר העזיבה. בן-זוגי קיבל הוראות שונות: כדור ליום, יומיים לפני כניסה לאזור הנגוע, כל יום במהלך השהייה ועוד שבעה ימים לאחר העזיבה.

ההוראות שקיבל בן זוגך מדויקות ותואמות את המלצות החברה שמייצרת את הכדורים. יש מומחים שתומכים בהמלצות שאת קיבלת. ------------------------------ מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 3-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים