זיהום ובעקבותו שלוש "גולות" באזור הסנטר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

23/05/2009 | 15:42 | מאת: יוסי

שלום אני יוסי 23 ואני נמצא בברזיל, לפני כשבוע התנפח לי גוש מתחת לסנטר (תוך 3 ימים) ולאחר מכן החלה להופיע פריחה באזור הלחיים קרוב לגוש, בבית החולים אמרו שזה אינפקציה ונתנו לי פנצילין, היום כבר שבוע אחרי שתי הגולות בסנטר אמנם קטנו וכבר לא כואבות אך נשאר גוש/גולה בצוואר מתחת לאזן מה כדאי לעשות?

נראה לי שבשלב זה כדאי להמתין - קשריות לימפה נעלמות בהדרגה. אם הקשריות לא יעלמו תוך 2-3 שבועות פנה לקבל ייעוץ רפואי חוזר.

מנהל פורום רפואת מטיילים