מלזיה סינגפור הודו טיוואן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/11/2008 | 11:54 | מאת: סתם אחד

ד"ר שלום אם אני נוסע למדינות האלה מטעם העבודה מה שאומר שאני אשן בבתי מלון ואסעד במסעדות ולא ברחובות האם אני צריך להתחסן? כמה זמן לפני? כמה זריקות? וכמה זה אמור לעלות? האם יש כיסוי של קופ"ח? תודה מראש

כדאי להתחסן למרות שאתה עתיד לשהות בתנאים טובים, חיסונים זה רק חלק מהסיפור, במרפאת מטיילים תקבל גם הדרכה לגבי התנהגות מונעת, תרופות לטיפול עצמי במצבי חולי שכיחים ומרשמים לתרופות למניעת מלריה באזורים שבהם המחלה קיימת. חיסונים כדאי להתחיל 4-6 שבועות לפני הנסיעה.. המחירים משתנים בהתאם למרפאות השונות. לגבי החזרים - כדאי לברר עם הקופה המבטחת שלך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים