Malaria pills in ecuador?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/07/2010 | 03:11 | מאת: eli

שלום אני הולך להיות בצפון מזרח אקוודור באזור הג'ונגלים של אגן האמזנוס למשך ארבעה ימים האם ממולץ לקחת את הכדורים ? כי שמעתי יותר מדי אנשים שאמרו שלא לקחו וסיימו בסדר ומי שלקח לא הרגישו בטוב במהלך הטיול אם כן חייב האם אפשרי לקחת רק עם הופעת תסמינים ולא במינון המוכתב מראש מחכה לתשובה תודה מראש אלי

שלום אלי אני ממליץ לקבל את ההנחיות שקיבלת ממרפאת המטיילים. מי שטוען "לא לקחתי ולא קרה לי כלום" דומה למי שאומר "עברתי ברמזור אדום/על קו הפרדה לבן וכד'.. ולא קרה לי כלום". השתמש בשכל הישר מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co

מנהל פורום רפואת מטיילים