חיסון להודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/06/2010 | 20:58 | מאת: שירן

שלום שמי שירן ואני ב"ה טסה הודו לתקופה של שלוש חודשים.. לצפון הודו לדראמסלה ואני לא הולכת לטייל אלא להיות בבית חבד האם עליי לעשות את החיסונים? ואם כן איזה?ין? אנשים שהיו שם כבר אמרו שהם לא עשו שום חיסון.. מה דעתך בענין? רוב טובות,בשורות טובות ותודה שירן

שלום שירן לצערנו היתושים, החיידקים ושאר המרעין בישין לא יודעים שאת הגעת רק לצורך ביקור בבית חבד ולגביהם ההנחה ששליח מצווה אינו ניזוק לא תופסת. הצעתי גשי למרפאת מטיילים הקרובה לאזור מגורייך, תארי להם בדיוק לאן, מתי, לכמה זמן את נוסעת והם ימליצו לך על החיסונים הדרושים. ככתוב: "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" דברים ד' 15 מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

28/06/2010 | 20:06 | מאת: שירן

תודה רבה על התשובה המהירה, ב"ה אני יעשה את החיסונים.. תודה רבה רק טוב ושמחה:) בשורות טובות כל הישועות שירן.

מנהל פורום רפואת מטיילים