איך להתגונן מיתושים בחדר?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/06/2010 | 06:14 | מאת: איריס

אני נוסעת לויטנאם, והבנתי שחשוב להתגונן מיתושים, בייחוד בסאפא. הסתכלתי על המכשיר נגד יתושים שמחברים לחשמל, וכל סוגי המכשירים כתוב שצריך להשתמש בהם החדר עם חלון פתוח - ומצד שני אמרו לי שכדי להתגונן מיתושים צריך להדליק את המזגן בחדר ל- 18 מעלות כדי שהם לא ייכנסו - אז מה לעשות - אני מבולבלת - להדליק את המזגן עם חלון פתוח ולשים את המכשיר נגד יתושים בחשמל, או להדליק מזגן ולשים במבער טיפות שמן ארומטי נגד יתושים עד שהולכים לישון זה גם כן טוב?

רצוי שבחדר שאת ישנה לא יהיו יתושים (במידה וישנם ניתן לרסס כחצי שעה לפני השינה). רוצי לישון בחדר מוגן עם רשתות ואם יש כילה עוד יותר טוב. חשוב להמרח לפני השינה בחומר דוחה יתושים. כל החומרים שמכילים DEET בריכוז של 25% ומעלה מתאימים. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים