בני בקולומביה ויש לו פצעים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/04/2010 | 21:50 | מאת: אמא מודאגת בטרןף

הבן שלי מטייל כרגע בקולומביה ויש לו פצעים בחלל הפה כבר שבוע ללא שינוי נתנו לו זריקה משחה וכלום לא עוזר מה עושים?. להגיד לו לחזור לארץ ?? אמר ששתה מים מהברז בפרו ואחרי כמה ימים היה לו חום גבוה ופצעים בפה אודה לך על תשובתך המהירה

לצורך איבחון של נגעים ברירית הפה שאינם חולפים, יש צורך לדגום אותם לצורך תרביות ובדיקה במיקרוסקופ. איבחון כזה יכול להתבצע בבית חולים אוניברסיטאי שניתן למצא בערים הגדולות בארץ בה נמצא בנך. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים