כדורים למלריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

07/04/2010 | 17:34 | מאת: אגי

שלום, אני טסה עוד שבוע למזרח (נפאל תאילנד ויאטנם קמבודיה ולאוס) המקום המטריד אותי ביותר מבחינת מלריה זה לאוס. בכל שאר המקומות אני אשתמש בחומר נגד יתושים. הייתי במרפאת מטיילים והביאו לי מרשם לדוקסילין ומלרון. קניתי 3 קופסאות של דוקסילין, אך עדיין יש לי התלבטות האם לקחת את זה בגלל שיש לזה תופעות לוואי שונות לנשים והבעיה עם החשיפה לשמש, או לקנות את המלרון למרות המחיר. מה השכיחות של תופעות הלוואי של הדוקסילין ואם הוא פחות יעיל מהמלרון? אשמח לשמוע את ההמלצה שלך, תודה.

דוקסילין זו אנטיביוטיקה ובין השאר יכולה לגרום לפטרת בנרתיק אצל נשים, רגישות לעור, סחרחורות וכאבים בושט אם נוטלים ללא נוזלים המלרון ללא תופעות לוואי רציניות אך יקר אם השהות בלאוס קצרה - ממליץ על מלרון מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים