חיסונים לסין בחודש מאי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/03/2010 | 10:07 | מאת: גיל

שלום! אני במזרח ומתכננת להגיע לסין בתקופת מאי יוני. לפני שטסתי קיבלתי זריקה משולבת של חיזוק צהבת a וטיפוס הבטן .אני חיילת משוחררת לכן לא קיבלתי טטנוס. איזה חיסונים עלי להשלים אם בכלל?! כנראה שאהיה באיזור דרום סין ובייג'ין.אופי הטיול הוא תרמילאי. תודה מראש!! גיל.

אין צורך בכל תוספת של חיסונים שימרי רק על כללי הגיינה רגילים של מטיילים טיול מוצלח מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים