חיסונים טנזניה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

08/03/2010 | 11:11 | מאת: קיי

בוקר טוב, אילו חיסונים וטיפול מונע צריך לקבל לקראת טיול בטנזניה, הטיול מתחיל ב 8.4 ולמשך שבועיים. מדובר בקרוב משפחה, גבר, בן 63. תודה רבה.

הבעיה של החיסונים במקרה הזה צריכה להשקל פנים אל פנים בין המטופל והרופא הממליץ לאור בעייתיות שקיימת לגבי חיסון של קדחת צהובה לאור גילו של הנוסע. שאר החיסונים תלויים בסוג הטיול, תנאי המגורים ורקע רפואי של הנוסע. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים