חיסונים לתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/03/2010 | 21:29 | מאת: נועה

שלום, אנחנו נוסעים לתאילנד למשך 10 ימים לאיים ולבנקוק עם תינוק בן שנה ושלוש. הוא קיבל את כל החיסונים בטיפת חלב כולל החיסונים המומלצים שאינם בסל כמו רוטה, פרבנר עד גיל שנה. האם מומלץ להקדים את החיסון של גיל שנה וחצי ללפני הנסיעה וכמו כן מומלץ לחסן בחיסונים נוספים? תודה

בקרו במרפאת מטיילים לקבל לא רק חיסונים אלא גם הדרכה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים