חיסון למלריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/03/2010 | 13:48 | מאת: אורית

אנחנו מתכננים טיול לדרום אפריקה באפריל. לקחנו מדריך ונהג בכל המקומות שנהיה. האם אנחנו צריכים לקחת טיפול נגד מלריה אפילו שנהיה רק לילה אחד בפארק קרוגר כי הבנתי שרק בשביל זה צריך.והאם יש חיסוןבמקום כדורים? ואם יש האם צריך לקבל מרשם מהרופא אני שייכת לקופת חולים מכבי.

מספיק לילה אחד, יתוש אחד ועקיצה אחת.. אין חיסון - יש צורך בכדורים למניעה כן, הרופא שלך יכול לרשום - עדיף תמיד במרפאת מטיילים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים