נוסעת לברזיל-עשיתי לפני כ4 שנים חיסונים להודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/12/2009 | 00:14 | מאת: עידית

05200נוסעת לברזיל ביום ראשון הקרוב לשבועיים .אשהה בסאו פאולו,ריו ומשם דרומה לעיר בשם לונדרינה-עשיתי לפני כ4 שנים חיסונים להודו - האם יש לי מה לרוץ למרפאות ולהוסיף עוד חיסונים?תודה מראש

23/12/2009 | 09:44 | מאת:

הכל תלוי באם השלמת את כל החיסונים בטיול הקודם ? למשל האם קיבלת חיסון חוזר כנגד צהבת A כעבור 6 חדשים ? הדרך היעילה לברר את זה היא מול רופא במרפאת מטיילים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il