זיקה במקסיקו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/11/2016 | 09:01 | מאת: מורן

שלום רב, הייתי עם בעלי בטיול במקסיקו בחודשים ינואר פברואר ובאוקטובר נכנסתי להריון. האם אני יכולה להיות שקטה בעניין הזיקה אם חלילה נדבקנו בעת השהות שלנו כי קראתי באינטרנט שהזיקה יכולה להישאר בנוזל הזרע מספר חודשים אחרי ההדבקה. תודה מראש

עבר זמן רב בין הביקור להריון ולא נראה לי שיש מקום לחשש אם את רוצה תוכלו להבקש לבדוק אם יש לכם נוגדנים לוירוס מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים