כדורי מאלרון - יתרונות /חסרונות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/10/2016 | 20:13 | מאת: ליאור

במרפאת מטיילים הומלץ לנו ליטול כדורי מאלרון פרופילקטית כאשר ניסע לרפובליקה הדומיניקאנית. (1יום לפני, 1 כל יום במהלך השהות ו-1 נוסף יום לאחר החזרה.) מגורמים לא רשמים נאמר לנו שהכדורים פוגעים במערכת העיכול ומערכות נוספות בגוף ולכן עדיף לא לקחת פרופילקטית. במקום זאת במידה ויופיעו תסמינים אפשר לקבל טיפול יעיל בבית חולים מקומי. שאלתי היא מה מידת האמת בהמלצות הלא רשמיות?

היעוץ שקיבלת במרפאת מטיילים היה נכון לא ברור מיהם "הגורמים הלא רשמיים" ומה מידת הידע הרפואי שלהם. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים