זנזיבר לפני הריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

23/09/2016 | 10:13 | מאת: דנה

שלום רב, אני בטיפולי פוריות עם זריקות הורמונליות ומתכננים לעשות הפסקה ולנסוע לזנזיבר ומיד לאחר מכן לנסות שוב להכנס להריון. האם יש מניעה כלשהי לנסוע גם מבחינת החיסונים שצריך לקבל לפני הנסיעה, וגם מבחינת מחלות שעלולות להיות? ( כמו שדיברו על מקומות שבהם קיים נגיף הזיקה שלא מומלץ לנשים שמתכננות הריון להגיע אליהם). אגב, בזנזיבר לא קיים נגיף הזיקה, נכון?

ממליץ לא להרות לפחות חודש לאחר הטיול מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים