שריטת חתול - הסיכון לכלבת בקולומביה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/08/2016 | 18:40 | מאת: רינת

האם יש סיכוי לחטוף כלבת משריטת חתול ? מה לעשות אם אינני בטוחה שהשריטה היא מהחתול ? אני עכשיו בקולומביה וקמתי ומצאתי חתול על המיטה וגיליתי שריטה ביד הבעיה שאני אמורה לטוס כרגע למקסיקו ואני אגש שם לבדיקה האם אפשר לסמוך על שרותי הרפואה שם ? אני פשוט בלחץ... מה עושים ?

פני למרכז רפואי במקסיקו וספרי להם מה קרה, יבדוק אותך רופא וימליץ לך מה לעשות. הכי חשוב זה להרגע. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים