תאילנד בהריון בסוף אוגוסט

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/08/2016 | 14:02 | מאת: מוריה

שלום. אנחנו לא מצליחים להבין אם יש סיכון ממשי לזיקה בדרום תאילנד (האיים).בארה"ב לא מופיע כהתפרצות פעילה לעומת אירופה וישראל.. יש לנו טיסה בשבוע הבא לשבועיים ולאחר הרכישה התגלה הריון. האם מומלץ לבטל את הנסיעה?

וירוס הזיקה מדווח מחלקים ניכרים בעולם להלן קישור למפה של ארגון הבריאות העולמי http://images.indianexpress.com/2016/01/zika-virus-map.jpg?w=820?w=345 לציין שזיקה הוא רק אחד הוירוסים המועברים בעקיצת יתושים התגוננות מפני עקיצות יתושים היא הדרך היעילה להפחית את הסיכון

מנהל פורום רפואת מטיילים