טיסה לזנזיבר בהריון - אפשרי? ואם כן איזה חיסונים?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

07/08/2016 | 13:21 | מאת: AviR

היי, מעוניינת לטוס לזנזיבר בחודש אוקטובר 16 , אני בדיוק מתחילה בזמן זה את הטרימסטר ה-2, בשיטוט באינטרנט קשה לקבוע חד משמעית האם יש סיכון בנסיעה ליעד כזה או לא (בעיקר בגלל נגיף הזיקה). כמה היעד בטיחותי עבור אישה בהריון? ואיזה חיסונים עלי לעשות במידה ואחליט לטוס?

זנזיבר היא אי של טנזניה. מדובר במדינת עולם שלישי עם רמת היגיינה ושירותי רפואה ברמות נמוכות מאשר בעולם המערבי. יש מלריה באזור. באשר לזיקה הוירוס התפשט לחלקים נרחבים בעולם כולל ארצות הברית. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים