זיקה בפיליפינים - התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/07/2016 | 00:19 | מאת: לארי

ד"ר שלום, אני ואישתי חשבנו לטוס לפיליפינים באוקטובר,ל-3 שבועות, במקומות המתויירים בלבד. האם יש חשש להידבקות מנגיף הזיקה ? אנו מנסים כבר זמן מה להיכנס להריון, עדיין ללא הצלחה. איננו רוצים לחכות או לדחות את הניסיונות לאחרי הטיול. האם יש חשש גבוה להידבקות ? האם מומלץ לבטל את הנסיעה? תודה!

הסיכון להדבק בוירוס בפיליפינים נמוך אך קיים. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים