גיאנה הצרפתית-חיסון לקדחת צהובה +מלרון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/06/2016 | 00:43 | מאת: ד

שלום, אני מתכוונת לטוס לגיאנה הצרפתית בחודש ספטמבר...הבנתי שלכניסה לשם דרוש חיסון לקדחת צהובה...אני ממש מפחדת לעשות אותו..עד כמה נפוצות תופעות הלוואי הנוירולוגיות אחרי החיסון ומחלה דמויית שפעת עם בחילות והקאות? שאלה נוספת:כמובן שיש במדינה המבורכת הזו גם מלריה, אז צריך מלרון...עד כמה נפוצות תופעות לוואי שלו?האם מותר לשתות אלכוהול בתקופה ששותים מלרון? תודה

החיסון כנגד קדחת צהובה מכיל וירוס מוחלש ולא מומת תופעות לוואי רציניות מוערכות בצעירים עד גיל 60 ב 1:300,000 מלרון היא תרופה בטוחה אך לתקופה ארוכה הייתי שוקל מתן לריאם עם פרופיל בטיחות פחות טוב אך אותו נוטלים רק פעם בשבוע מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים