אסטמה וטיול בגובה-הודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/06/2016 | 10:07 | מאת: גילה

שלום, בת 60, סובלת מאסטמה. לפני שנתיים ביצעתי תפקוד ריאה והרופא נתן לי seretide diskus 50/250 mcg 2 שאיפות לפני השינה. מתכננת טיול להודו לגובה 3500 מטר מעל פני הים. האם מבחינת האסטמה ניתן לטייל בגובה זה? תודה.

13/06/2016 | 10:24 | מאת: גילה

פניתי למרפאת מטיילים והרופא אמר שאין כלל בעיה וניתן לטייל ולקחת כדורים כפי שכולם מקבלים. לא התייחס כלל לעובדה שיש לי אסטמה. לכן אני שואלת כאן. תודה

ניתן לצאת לטיול לאחר קבלת הדרכה מתאימה מומלץ ייעוץ ר. ראות ומרפאת מטיילים לפני הנסיעה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים