חיסונים לאומן- אוקראינה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

31/05/2016 | 13:45 | מאת: שיר

שלום. אני נוסעת עם תינוק בן שנה לאוקראינה התינוק טרם קיבל את החיסונים של גיל שנה. האם יש בכך סכנה כלשהי? אילו חיסונים מומלץ לעשות לפני נסיעה לאוקראינה, אם בכלל?

31/05/2016 | 13:49 | מאת: שיר

מהארץ. ולגבי מים, קונה מינרלים ומרתיחה אותם. תודה (כבר נסעתי לשם לפני 8 חודשים)

לא ברור מדוע התינוק לא מחוסן יש לבצע בהקדם את כל החיסונים המומלצים לילדים במיוחד לאזורים עם תנאי תברואה ירודים וצפופים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים