זמן המינימום לקבלת חיסון לפני נסיעה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/04/2016 | 16:20 | מאת: רחלי

שלום, בני עומד לנסוע לפרו ביום שני הקרוב. ההחלטה על הטיול התקבלה אצלו לא מזמן. למעשה הוא קיבל את החיסונים שבועיים לפני הטיסה .הרופאה במרפאת המטיילים אמרה שזה בסדר מבחינת הזמנים. האם לא היה צורך בפער גדול יותר של זמן מהחיסונים לנסיעה?

אידאלית כדאי להגיע חודש או חודש וחצי לפני הטיול במציאות אנשים מגיעים זמן קצר לפני הנסיעה עדיף להתחסן גם אם יש ברשותנו זמן קצרץ מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים