חשש מזיקה והריון -אשמח לעצה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/03/2016 | 13:49 | מאת: מישהי

שלום רב, אני ובעלי חזרנו מטיול בויאטנם תאילנד וקמבודיה לפני פחות מחודש, ונקלטתי להריון לפני קצת יותר משבועיים, אילו בדיקות עלי לבצע והיכן? כמובן הנ"ל בהקשר לנגיף הזיקה (הבנתי שגם בתאילנד וגם בויאטנם התגלו מקרים) האם עדיין רלוונטי לאור העובדה שעבר כמעט חודש מזמן החזרה?

לדעתי אין צורך בבדיקות נוספות אך אם את מעונינת בקשי את רופא המשפחה להפנותך למרכז לזיהומים בהריון מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים