חיסונים לויאטנאם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/03/2016 | 02:18 | מאת: עדן

שלום, אני וחברה כרגע לוקחות טיסה לויאטנאם. נאמר לנו במרפאת מטיילים שיש לקחת מלרון (תרופה נגד מלריה) בדרום ויאטנאם בלבד ולא בצפון. אנחנו מתחילות את הטיול מהדרום ככה שכבר לקחנו את הכדור הראשון. שאלתי היא מתי עלינו להפסיק ליטול את התרופה, באיזה איזור בוייטנאם? איפה בדיוק במרכז? או אפילו בצפון? תודה מראש:)

הסיכון בויאטנם לא גבוה. מפות של אזורי מלריה ניתן למצא באינטרנטץ את הכדורים אפשר להפסיק יום לאחר שיוצאים משם. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים