יפן ונגיף הזיקה- כן או לא סיכון?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/03/2016 | 16:58 | מאת: אוקסנה

אני בהיריון, שוקלת לנסוע ליפן - טוקיו ודרומה (אהיה בחודש חמישי). אני יודעת לפי אתר משרד הבריאות שיפן לא בין המדינות עם הסיכון. יחד עם זאת בגלל הקרבה למדינות אחרות במזרח שהן כן בסיכון כמו פיליפינים.. האם כדאי לשקול לא לנסוע ליפן? או שניתן לומר בראש שקט שזה בטוח?

מאחר ומצב של וירוס הזיקה משתנה כל יום ממליץ להכנס לאתר של משרד הבריאות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים